Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Prezident Zeman jako chytrá horákyně

KvidoKvido Přidáno před 2 lety
Prezident Zeman chce splnit slib, že urychleně jmenuje (zítra 28. 11. 2021) novým premiérem Petra Fialu (Spolu). Shodou náhod mu v tom brání nyní okolnost, že byl zhledán positivní na Covid-19.
Hlavní hygienička, paní Svrčinová k tomu avizovala, že každý pacient, který má diagnózu positivní na Covid-19, musí být 14 dnů v izolaci. Naskytá se otázka, platí to i pro pana prezident? Myslím, že nikoliv. Předně, prezident je již delší dobu po třetí dávce očkování proti Covidu-19. Preventivně mu byly podány protilátky. Navíc nemá aktuálně žádné příznaky virového onemocnění. Takže podle zprávy je v plánu, nedojde-li k neočekávatelnému vývoji, propuštění pana prezidenta z nemocnice do domácího prostředí. Jak to tedy provede kancléř Mynář, který je zodpovědný za pana prezidenta? Hrad míní v každém případě uskutečnit další převoz M.Zemana do Lán a zde uskutečnit plánované (dva dny odložené) jmenování nového premiéra Petra Fialy. Zítřejší jmenování v Lánech má podle Kanceláře prezidenta Zemana (KPR) proběhnout za dodržení všech hygienicko-epidemických opatření. Jak to bude provedeno, co bude a nebude při převozu prezidenta do Lán a následně při jmenování v neděli 25.11.2021 splněno? Či (řečeno v nadsázce) využije KPR třeba chytrosti chytré horákyně z báchorky Boženy Němcové a provede jmenování P.Fialy způsobem - prezident Zeman ani zdráv, ani nemocen, ani osobně, ani neosobně...? Můžeme jen spekulovat. V každém případě je tu i možnost distančního aktu, kdy oba aktéři při jmenování nového premiéra by byli u počítačů v oddělených místnostech. Nechme se překvapit. Bude to velmi zajímavé, ve světové historii předávání moci dosud nevídaný akt. Vícha Květoslav (Kvido) Foto titl.: antikvariat-kodytek.cz
Kvido 27-11-2021 08:44 1,509

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.