Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Slabost Putina, atomovka

PexaPexa Přidáno před 1 měsícemválka
Slabost Putina, atomovkaPokud se prezident Putin v posledních dench zase ohání atomovou hrozbou, ukazuje pouze svoji slabost! V takovém konfliktu by totiž nikdo nevyhrál!


Neříkám to já, obyčejný smrtelník, ale řekli to už mnohokrát světové kapacity na válku. Dokonce i maličkost Putina, a to nedávno.

Takže, Jednasedmdesátiletý Putin, který zavinil a rozpoutal 24. února 2022 válku na Ukrajině, si prostě nevidí ani do huby. To ukazuje jeho, dá se říct, bezvýchodnost a zuřivost. A to i teď před "volbami" na prezidenta, v nichž je jediným kandidátem, cha, cha, cha, teátr, nic jiného!

Rovněž o inteligenci nohsleda Kremlu (místopředsedy Bezpečnostní rady Ruské federace a bývalého ruského prezident) Medvěděva svědčí jeho nedávný výkřik: "Když prohrajeme, shodíme atomovky na Washington, Londýn i Berlín."

Prezident Putin už dlouhou dobu sní (za přitakání Medvěděva a dalších) o hypotetickému návratu ruských hranic před rok 1991.
To by znamenalo nejen vrácení všech dočasně okupovaných ukrajinských území, ale také opuštění moldavského Podněstří nebo gruzínské Jižní Osetie a Abcházie, kterou Ruská federace anektovala v roce 2008.

Pro Rusko, nynějšího agresora při nynější invazi na Ukrajině, jsou jeho „nová území“ dočasně okupovaná ukrajinská území. Patří prý k nim Záporožská, Doněcká, Luhanská a Chersonská oblast a Krymský poloostrov. Většinu z těchto území však Rusko nemá dosud celé pod kontrolou.



Zdroj: The associated press

Foto:Armyweb.cz


Pexa 13-03-2024 15:39 497

Politika - související články

4 komentáře

Napsat komentář

G
  • A
    Hlučiňák
    Potěmkin Putin a jeho moudrosti na adresu světa!
    Odpovědět - 13-03-2024 18:22:16
    • A
      Anonym
      Pane chytrý, děkuji za takovou zprávu. Je mi 80 let a seru na Putina!!!!
      Odpovědět - 14-03-2024 16:02:32
      • A
        Vavrečka
        Ale takto sereš také na naše mladé lidi, nemyslíš?
        Odpovědět - 14-03-2024 16:48:13
      • A
        max1
        Kdo se podívá na volby prezidenta v Rusku! Je to frašja, předem stanoveno, že Puťka bude opět zvolen. Chovají si tam diktouše. Nezbyde nic jiného než mu dát po nose! Jako diktátor si určil, kdo má být prezidentem. Tím se chce chlubit ve světě???
        Odpovědět - 15-03-2024 10:30:07